Vacatures ISK Leeuwarden – Help mee aan het verzorgen van onderwijs aan jonge vluchtelingen

Op dit moment vragen veel jongeren, die als vluchteling naar Nederland zijn gekomen toegang tot onze school. Jongeren uit Syrië, Oekraïne, Jemen bijvoorbeeld worden in en rond Leeuwarden gehuisvest en hebben dringend behoefte aan goed onderwijs.

De ISK van OSG Piter Jelles (onderdeel van Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Fryslân-Noord) verzorgt het onderwijs voor deze jongeren van 12-18 jaar.

We hebben behoefte aan betrokken medewerkers met hart voor het onderwijs, die een wezenlijk verschil willen maken in het dagelijks leven van jongeren die nog maar kort in Nederland verblijven. Door het aanbieden van een aansprekend onderwijsprogramma op de ISK leer je deze jongeren de beginselen van de Nederlandse taal, maar help je bovendien mee aan het vergroten van hun leefwereld, hun kwaliteit van leven en hun gevoel van eigenwaarde en zelfredzaamheid. Wil jij hieraan je bijdrage leveren? Solliciteer of breng deze vacatures onder de aandacht van je netwerk. Samen maken we het verschil voor deze jongeren!

Wij zoeken

 • Enthousiaste docenten met een tweedegraads- of pabo- onderwijsbevoegdheid (of studerend hiervoor);
 • Onderwijsassistenten;
 • Pedagogisch medewerkers.

Wij bieden

 • We bieden je maximaal vier contracten aan. We starten met een eerste contract van 4 maanden – en als het van beide kanten klikt verlengen we dat, waarna we het nog 2 keer met een jaarcontract kunnen verlengen.
 • Over de grootte van de baan en de werktijden gaan we met je in gesprek zodat jouw wensen meegenomen worden.
 • Solliciteer je op een docentenfunctie dan vindt inschaling plaats conform CAO VO, schaal LB minimaal € 3.301 maximaal € 5.030.
 • De inschaling als onderwijsassistent/pedagogisch medewerker is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring, conform CAO VO.
 • Ook een reiskostenvergoeding conform CAO VO, een laptop, een eindejaarsuitkering, aantrekkelijke vakantieregeling, pensioenregeling bij pensioenfonds ABP zijn onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.
 • Heb je een tweedegraads bevoegdheid maar nog geen NT2 certificaat? Dan kunnen we je in de gelegenheid stellen om dit certificaat te behalen. De studiekosten komen dan voor onze rekening.
 • Studeer je voor een tweedegraads bevoegdheid? Dan helpen we je bij het afronden van de studie.
 • Een betekenisvolle baan van maatschappelijk belang in een enthousiast team.

Aanvullende informatie

Er wordt lesgegeven aan kleine groepen van ongeveer 17 leerlingen. De lestijden voor de leerlingen zijn van 8.25 uur – 14.15 uur. Het onderwijs voor de nieuwe groepen start op 1 februari. Het is daarom van belang dat je al in januari beschikbaar bent. Daardoor kun je alvast proefdraaien op de ISK voor je zelf de lessen gaat geven.

Belangstelling? Kom langs!

Heb je belangstelling en wil je graag meer weten over de ISK van OSG Piter Jelles of over de inhoud van de functies? Kom dan langs op:

Woensdag 10 januari 2024 om 10 uur
op de ISK aan de Hempenserweg 33 in Leeuwarden

We laten onze school zien en beantwoorden je vragen. Neem je motivatiebrief en CV mee of mail deze naar isk@pj.nl t.a.v. mevr. Marsha Olyerhoek (teamleider ISK). De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 3 op de Hempenserweg 33 in Leeuwarden.

Lukt het niet om langs te komen, maar wil je wel solliciteren? Mail dan uiterlijk 9 januari aanstaande je motivatiebrief en CV naar bovenstaand e-mailadres.